Alla inlägg under juni 2012

Av Frida Åhman - 8 juni 2012 11:44


Jag kommer nog inom kort att starta en ny blogg, men har inte bestämt mig om jag ska stanna kvar på denna sidan eller om jag ska testa någon annan blogg.. Jag känner iaf att jag måste förnya mig med en ny blogg,
för att se om de hjälper mig att "komma på andra tankar och må bättre".


Jag och kenny väntar på ett nytt liv i vårat liv, vi ska bli föräldrar i november!

Det ska bli så spännande, och vi längtar så :)


Det är därför jag fundera på att byta blogg, för det är inte meningen att man ska må dåligt och inte kan glömma saker som folk har gjort som har sårat en som faaan. Visst nu har jag aldrig varit med om att någon människa har gjort såhär mot mig eller behandlat mig såhär, så de är därför jag inte vet hur jag ska göra för att det ska bli bättre..
Men det har inte hjälpt att försöka glömma de som hänt och ändå varit trevlig mot personen, då vet jag inte heller vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Därför funderar jag över att "lämna mitt gamla liv" eller vad man ska säga, men igentligen är det ju inte jag som ska behöva förändra nått för att det ska bli bättre. Men om det är det som krävs så kommer jag att göra det, för såhär orkar jag inte leva eller ha det.. Vi ska ha barn, jag ska vara överlycklig över detta och må skit bra. Visst jag är verkligen jätte glad över att vi ska ha barn, men inte alltid och jag visar det inte. Och iomed att jag inte har skrivit allt som har hänt så kan ni tyvärr inte förstå allt som har hänt och inte heller förstå hur jag mår, detta låter säkert som att det inte är nått att hänga upp sig på eller må dåligt över. Men hade ni vetat allt så tror jag verligen att ni hade förståt mig.
Men  jag vill inte skriva om det heller, jag vill inte bli påmind mer över det än vad jag redan är.
Allt jag vill är att jag ska kunna glömma det och gå vidare!


Så om ni har nårra tips om vad man kan göra för att glömma en sak som har hänt och vilja gå vidare i livet så snälla skriv era tips om hur ni har gjort. Och jag kan inte välja bort denna person i mitt liv, det går bara inte.

Men alla andra tips är väldigt välkommna :)


Puss & Kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards